torstai 18. elokuuta 2016

Maailman paras tonnikalapiirakka!

Jaan teille tänään maailman parhaan tonnikalapiirakan ohjeen:

Pohja:
250 g vehnäjauhoja
hippunen suolaa
Noin 0,75 dl ruokaöljyä
Noin 0,75 lämmintä vettä
Sekoita kannellisessa rasiassa ja kauli piirakkapohjaksi.
Voitele vuoka ja asettele taikina vuokaan.

Asettele pohjan päälle:
2 purkkia tonnikalaa
tomaattiviipaleita

Täyte:
4 munaa
2,5 dl kermaa
tilkka maitoa
suolaa, pippuria, yrttejä
juustoraastetta mielen mukaan
Sekoita täytteen ainekset hyvin ja kaada tonnikalan ja tomaattiviipaleiden päälle.

Paista 180 asteessa 35-40 minuuttia.



1 kommentti:

  1. Täytyypä kokeilla! Näyttää todella herkulliselta. Ihan vesi herahtaa kielelle.

    VastaaPoista