keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Yllätys vaimolle

Tänään yllätin vaimoni erikoisreseptilläni. Tein täytettyjä paprikoita, täytteenä pähkinöitä, pestoa ja parmesaanijuustoa. Tässä ohje:

Täyte:

Cashewpähkinöitä
Pekaanipähkinöitä
Saksanpähkinöitä
Pestoa
Viinietikkaa
Parmesaanijuustoa
Valkosipulia
Korianteria

Murskaa pähkinät ja paahda ne pannulla oliiviöljyssä rapeiksi. Lisää paahdettujen pähkinöiden sekaan pesto, viinietikka ja valkosipuli. Voit lisätä myös tuoreyrttejä oman maun mukaan. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Poista paprikoista siemenet ja leikkaa ne puoliksi. Laita täyte sisälle ja parmesaanijuustoa raasteena päälle.
Paista noin 15-20 minuuttia 200 asteisessa uunissa tai kunnes paprikat pehmenevät ja juusto on sulaa.

Lisukkeeksi tein ihanan fetasalaatin ja tarjoilin vielä kuohuviinit päälle. Kyllä vaimo tykkäsi. :) Lapsetkin tuntuivat tykkäävän tästä reseptistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti